Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9105
Title: Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначення
Authors: Сорокіна, С. В.
Карпенко, З. П.
Полупан, В. В.
Keywords: функціональні продукти;сметана;кисломолочні продукти;паста з моркви;домішки пшеничних зародків
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сорокіна С. В., Карпенко З. П., Полупан В. В. Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 354-359.
Abstract: Наведено результати досліджень з розробки та оцінки якості нового виду сметани з додаванням пасти з моркви та домішок пшеничних зародків. Досліджено вплив даної добавки на термін зберігання розробленого продукту. Доведено доцільність використання рослинних добавок у молочних продуктах з метою підвищення їх біологічної цінності.
Results of researches are resulted on development and an estimation of quality of a new kind of the sour cream made of sour cream with addition of paste from carrots and impurity of wheaten germs. Influence of the given additive for the term of a retentivity of the developed product is investigated. The expediency of use of vegetative additives in dairy products with the purpose of increase of their bio logical value is proved.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9105
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_56.pdf631.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.