Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9109
Title: Збагачення кисломолочних напоїв нетрадиційною сировиною
Authors: Сорокіна, С. В.
Карпенко, З. П.
Keywords: кисломолочні продукти;порошки з яєчної шкарлупи;ряжанка;збагачення
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сорокіна С. В., Карпенко З. П. Збагачення кисломолочних напоїв нетрадиційною сировиною. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 367-373.
Abstract: Наведено результати досліджень зі збагачення нетрадиційною сировиною, а саме порошком з яєчної шкарлупи, кисломолочного напою - ряжанки, та зміна її якості під час зберігання. Доведено доцільність використання порошку з яєчної шкаралупи у якості антиоксиданту ряжанки.
The results of researches are resulted on enriching by untraditional raw material, namely by powder from the egg-shell of soul-milk drink are ryazhenky change of its quality in the process of storage. Expedience of the use of powder is proved from an egg-shell as the antioxidant of ryazhenky.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9109
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_58.pdf711.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.