Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9109
Title: | Збагачення кисломолочних напоїв нетрадиційною сировиною |
Authors: | Сорокіна, С. В. Карпенко, З. П. |
Keywords: | кисломолочні продукти;порошки з яєчної шкарлупи;ряжанка;збагачення |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Сорокіна С. В., Карпенко З. П. Збагачення кисломолочних напоїв нетрадиційною сировиною. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 367-373. |
Abstract: | Наведено результати досліджень зі збагачення нетрадиційною сировиною, а саме порошком з яєчної шкарлупи, кисломолочного напою - ряжанки, та зміна її якості під час зберігання. Доведено доцільність використання порошку з яєчної шкаралупи у якості антиоксиданту ряжанки. The results of researches are resulted on enriching by untraditional raw material, namely by powder from the egg-shell of soul-milk drink are ryazhenky change of its quality in the process of storage. Expedience of the use of powder is proved from an egg-shell as the antioxidant of ryazhenky. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9109 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_58.pdf | 711.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.