Browsing by Author Какадій, Ю. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Вивчення якості нових видів молочно-рослинних оздоровчих десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягідКакадій, Ю. П.; Павлюк, Р. Ю.; Фоменко, М. А.
2013Вивченняякості ягід та дрібнодисперсного пюрез них із використаннямкріогенного шокового заморожування та подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Какадій, Ю. П.
2012Натуральні вітамінізовані заморожені десерти для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягідПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Абрамова, Т. С.; Какадій, Ю. П.
2013Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.; Соколова, Л. М.; Лосєва, С. М.
2012Нові види вітамінізованих заморожених десертів із використанням наноструктурованих міксів із ягідПавлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.
2018Технологія заморожених молочно-рослинних десертів для оздоровчого харчування з використанням кріодобавок із ягід у нанорозмірній форміПогарська, В. В.; Какадій, Ю. П.
2012Технологія наноструктурованого пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І.
2012Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І.
2011Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І.
2012Інноваційні технології натуральних вітамінізованих заморожених десертів для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягідПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Абрамова, Т. С.; Какадій, Ю. П.
2018Інновації в технології отримання заморожених ягід і дрібнодисперсного пюре з них для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Какадій, Ю. П.