Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32715
Title: Вивченняякості ягід та дрібнодисперсного пюрез них із використаннямкріогенного шокового заморожування та подрібнення
Authors: Какадій, Ю. П.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Какадій Ю. П. Вивченняякості ягід та дрібнодисперсного пюрез них із використаннямкріогенного шокового заморожування та подрібнення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю.Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 136.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32715
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_136-136.pdf173.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.