Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48383
Title: Інноваційні технології натуральних вітамінізованих заморожених десертів для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягід
Authors: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Носіченко, Г. В.
Абрамова, Т. С.
Какадій, Ю. П.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Носіченко Г. В., Абрамова Т. С., Какадій Ю. П. Інноваційні технології натуральних вітамінізованих заморожених десертів для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягід. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 210-212.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48383
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_210-212.pdf192.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.