Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51682
Title: | Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Какадій, Ю. П. Ізотова, Г. І. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Какадій Ю. П., Ізотова Г. І. Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 113-114. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51682 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_113-114.pdf | 283.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.