Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51682
Title: Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Какадій, Ю. П.
Ізотова, Г. І.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Какадій Ю. П., Ізотова Г. І. Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 113-114.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51682
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_113-114.pdf283.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.