Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63329
Title: | Вивчення якості нових видів молочно-рослинних оздоровчих десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягід |
Authors: | Какадій, Ю. П. Павлюк, Р. Ю. Фоменко, М. А. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Какадій Ю. П., Павлюк Р. Ю., Фоменко М. А. Вивчення якості нових видів молочно-рослинних оздоровчих десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягід. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 131-133. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63329 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_131-133.pdf | 256.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.