Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63329
Title: Вивчення якості нових видів молочно-рослинних оздоровчих десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягід
Authors: Какадій, Ю. П.
Павлюк, Р. Ю.
Фоменко, М. А.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Какадій Ю. П., Павлюк Р. Ю., Фоменко М. А. Вивчення якості нових видів молочно-рослинних оздоровчих десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягід. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 131-133.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63329
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_131-133.pdf256.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.