Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5235
Title: Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Носіченко, Г. В.
Какадій, Ю. П.
Ізотова, Г. І.
Keywords: наноструктуроване пюре;заморожені молочно рослинні десерти;натуральні вітамінні добавки
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Носіченко Г. В., Какадій Ю. П., Ізотова Г. І. Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 62-71.
Abstract: Розроблено інноваційні технології отримання заморожених вітамінних добавок у формі наноструктурованого пюре із полуниці, чорної смородини та яблук з рекордним вмістом аскорбінової кислоти, барвних речовин, які знаходяться у вільному стані і значно краще засвоюються живими організмами; з їх використанням розроблено нові види заморожених молочно рослинних десертів.
The work is dedicated to developing innovative technologies for the production of frozen vitamin supplements in the form of nanostructuring puree of strawberries, black currants and apples with a record containing ascorbic acid, anthocyanin, which are in the free state and is much better absorbed by living organisms and their use have developed new types of frozen milky - vegetable desserts.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5235
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_10.pdf290.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.