Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48365
Title: Технологія наноструктурованого пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Какадій, Ю. П.
Ізотова, Г. І.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Какадій Ю. П., Ізотова Г. І. Технологія наноструктурованого пюре ізвиш ні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 177-179.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48365
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_177-179.pdf177.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.