Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48365
Title: | Технологія наноструктурованого пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Какадій, Ю. П. Ізотова, Г. І. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Какадій Ю. П., Ізотова Г. І. Технологія наноструктурованого пюре ізвиш ні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 177-179. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48365 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_177-179.pdf | 177.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.