Browsing by Author Губський, С. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Systems for delivery of vitamin DГубський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Євлаш, В. В.; Семікова, Д. С.
2016Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавкамиШматченко, Н. В.; Артамонова, М. В.; Губський, С. М.
2016Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використанняЄвлаш, В. В.; Губський, С. М.; Добровольська, О. В.; Юрченко, О. І.
2021Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз данихАксьонова, О. Ф.; Торяник, Д. О.; Губський, С. М.
2016Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походженняГурікова, І. М.; Добровольська, О. В.; Губський, С. М.
2019-05-15Вплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниціГубський, С. М.
2019Досвід використання програми Design-Expert у плануванні експерименту магістрамиГубський, С. М.
2020Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послугЄвлаш, В. В.; Коралевські, Я.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.
2022Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовинЄвлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Губський, С. М.; Упатова, О. І.
2023Перспективи використання дієтичної добавки на основі SALICORNIA EUROPAEA L. в технологіях харчових продуктівЄвлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Мурликіна, Н. В.
2021Створення інтерактивних навчальних матеріалів для дистанційної підтримки освітнього процесуГубський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Алібеков, Р. С.; Шингісов, А. У.
2022Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчовогоГубський, С. М.; Сачко, Анастасія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2016Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном СЄвлаш, В. В.; Губський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Железняк, З. В.
2016Цифрові колекції як структурний елемент контенту навчального процесуГубський, С. М.