Issue Date | Title | Author(s) |
2021-04-08 | Systems for delivery of vitamin D | Губський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Євлаш, В. В.; Семікова, Д. С. |
2024-04 | The droplets size distribution of the mayonnaise sauce emulsion: the methodology of measurements by laser diffraction | Чепурняк, М. С.; Сачко, А. В.; Губський, С. М. |
2016 | Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками | Шматченко, Н. В.; Артамонова, М. В.; Губський, С. М. |
2016 | Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання | Євлаш, В. В.; Губський, С. М.; Добровольська, О. В.; Юрченко, О. І. |
2021 | Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних | Аксьонова, О. Ф.; Торяник, Д. О.; Губський, С. М. |
2016 | Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походження | Гурікова, І. М.; Добровольська, О. В.; Губський, С. М. |
2019-05-15 | Вплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниці | Губський, С. М. |
2015 | Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст | Євлаш, В. В.; Демидов, І. М.; Фощан, А. Л.; Губський, С. М.; Нікітін, С. В. |
2019 | Досвід використання програми Design-Expert у плануванні експерименту магістрами | Губський, С. М. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний) | Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О. |
2020 | Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг | Євлаш, В. В.; Коралевські, Я.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С. |
2022 | Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин | Євлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Губський, С. М.; Упатова, О. І. |
2023 | Перспективи використання дієтичної добавки на основі SALICORNIA EUROPAEA L. в технологіях харчових продуктів | Євлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Мурликіна, Н. В. |
2024-04 | Розподіл крапель харчових емульсій за розміром: аналіз реальних та прихованих піків | Свіщова, Я. О.; Губський, С. М.; Сачко, А. В. |
2021 | Створення інтерактивних навчальних матеріалів для дистанційної підтримки освітнього процесу | Губський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Алібеков, Р. С.; Шингісов, А. У. |
2022 | Удосконалення технології низькокалорійного майонезу на основі казеїну харчового | Губський, С. М.; Сачко, Анастасія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2016 | Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном С | Євлаш, В. В.; Губський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Железняк, З. В. |
2016 | Цифрові колекції як структурний елемент контенту навчального процесу | Губський, С. М. |