Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19128
Title: Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних
Authors: Аксьонова, О. Ф.
Торяник, Д. О.
Губський, С. М.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Аксьонова О. Ф., Торяник Д. О., Губський С. М. Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 35-36.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19128
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-35-36.pdf154.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.