Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62089
Назва: Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст
Автори: Євлаш, В. В.
Демидов, І. М.
Фощан, А. Л.
Губський, С. М.
Нікітін, С. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Демидов І. М., Фощан А. Л., Губський С. М., Нікітін С. В. Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 263-264.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62089
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-263-264.pdf106.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.