Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62089
Title: | Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст |
Authors: | Євлаш, В. В. Демидов, І. М. Фощан, А. Л. Губський, С. М. Нікітін, С. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Євлаш В. В., Демидов І. М., Фощан А. Л., Губський С. М., Нікітін С. В. Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 263-264. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62089 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-263-264.pdf | 106.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.