Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62089
Title: Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст
Authors: Євлаш, В. В.
Демидов, І. М.
Фощан, А. Л.
Губський, С. М.
Нікітін, С. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Демидов І. М., Фощан А. Л., Губський С. М., Нікітін С. В. Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 263-264.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62089
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-263-264.pdf106.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.