Browsing by Author Горєлков, Д. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 54  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Визначення оптимальних режимів роботи апарата для комбінованого очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2021-04-08Використання Variocooking Center у закладах ресторанного господарстваГорєлков, Д. В.; Калембет, В. А.
2015Використання дистанційних технологій навчання під час викладання дисципліни «Устаткування в галузі»Горєлков, Д. В.; Червоний, В. М.; Дмитревський, Д. В.
2020Вплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібненняОлексієнко, В. О.; Петриченко, С. В.; Горєлков, Д. В.
2014-05-22Вплив параметрів комбінованого способу очищення на показники якості овочівТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2020Вплив технічних параметрів на витрати потужності приводу тістомісильної машиниЦиб, В. Г.; Горєлков, Д. В.
2019Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустріїГорєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.
2013Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2021-04-08Дослідження процесу різання субпродуктів як технологічної ланки їх обробкиГорєлков, Д. В.; Мироненко, В. С.
2014-05-22Експериментальні дослідження процесу очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2013Ефективність застосування інноваційних підходів під час викладання дисципліни «Інтелектуальна власність» для студентів економічного спрямуванняГорєлков, Д. В.; Дуб, В. В.
2009Ефективність упровадження машини для очищення плодів перцю солодкого на підприємствах харчової промисловостіТерешкін, О. Г.; Дядюк, М. А.; Горєлков, Д. В.
2016Застосування комп’ютерного адаптивного тестування для оцінки знаньГірінова, Л. В.; Горєлков, Д. В.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження процесів мембранного розділення полікомпонентних рідинних систем у харчовій промисловості" (остаточний)Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Мазняк, З. О.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.; Гузенко, В. В.; Скринник, В. І.; Гладкова, О. С.; Ткачова, А. С.; Кайданський, О. М.; Василенко, М. О.; Саранча, І. О.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Удосконалення процесів обробки м`ясної та рибної сировини" (остаточний)Дейниченко, Г. В.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Червоний, В. М.; Міроненко, В. С.; Кононикін, В. Д.; Гладкова, О. С.; Ткачова, А. С.; Саранча, І. О.; Кайданський, О. М.; Василенко, М. О.
2020Модернізація навчального процесу шляхом поєднання дуальної та електронної дистанційної освітиГорєлков, Д. В.; Червоний, В. М.; Дмитревський, Д. В.
2014-05-22Напрями розробки апаратурного оформлення процесів очищення баштанних культурГорєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Шевченко, І. В.
2019-05-15Напрями технічного оснащення комбінованого процесу очищення слизових субпродуктівГорєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Чаплюн, Д. О.
2011-05-19Напрямки удосконалення процесу очищення цибульних овочівТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Прокоп’єва, О.О.
2024Обґрунтування конструкції вузла для очищення слизових субпродуктівГорєлков, Д. В.; Мироненко, В. С.