Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Горєлков, Д. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 61
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Визначення оптимальних режимів роботи апарата для комбінованого очищення цибулі ріпчастої
Терешкін, О. Г.
;
Горєлков, Д. В.
;
Дмитревський, Д. В.
2021-04-08
Використання Variocooking Center у закладах ресторанного господарства
Горєлков, Д. В.
;
Калембет, В. А.
2015
Використання дистанційних технологій навчання під час викладання дисципліни «Устаткування в галузі»
Горєлков, Д. В.
;
Червоний, В. М.
;
Дмитревський, Д. В.
2019
Використання дуальної освіти для підготовки інженерів харчової індустрії та сфери гостинності
Постнов, Г. М.
;
Горєлков, Д. В.
;
Червоний, В. М.
2020
Вплив конструктивних параметрів молоткової дробарки на ефективність процесу подрібнення
Олексієнко, В. О.
;
Петриченко, С. В.
;
Горєлков, Д. В.
2014-05-22
Вплив параметрів комбінованого способу очищення на показники якості овочів
Терешкін, О. Г.
;
Горєлков, Д. В.
;
Дмитревський, Д. В.
2020
Вплив технічних параметрів на витрати потужності приводу тістомісильної машини
Циб, В. Г.
;
Горєлков, Д. В.
2019
Дистанційні технології навчання як складова ефективної самостійної підготовки фахівців харчової індустрії
Горєлков, Д. В.
;
Дмитревський, Д. В.
;
Червоний, В. М.
2013
Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої
Терешкін, О. Г.
;
Горєлков, Д. В.
;
Дмитревський, Д. В.
2021-04-08
Дослідження процесу різання субпродуктів як технологічної ланки їх обробки
Горєлков, Д. В.
;
Мироненко, В. С.
2014-05-22
Експериментальні дослідження процесу очищення цибулі ріпчастої
Терешкін, О. Г.
;
Горєлков, Д. В.
;
Дмитревський, Д. В.
2013
Ефективність застосування інноваційних підходів під час викладання дисципліни «Інтелектуальна власність» для студентів економічного спрямування
Горєлков, Д. В.
;
Дуб, В. В.
2009
Ефективність упровадження машини для очищення плодів перцю солодкого на підприємствах харчової промисловості
Терешкін, О. Г.
;
Дядюк, М. А.
;
Горєлков, Д. В.
2016
Застосування комп’ютерного адаптивного тестування для оцінки знань
Гірінова, Л. В.
;
Горєлков, Д. В.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження процесів мембранного розділення полікомпонентних рідинних систем у харчовій промисловості" (остаточний)
Дейниченко, Г. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Мазняк, З. О.
;
Горєлков, Д. В.
;
Дмитревський, Д. В.
;
Червоний, В. М.
;
Гузенко, В. В.
;
Скринник, В. І.
;
Гладкова, О. С.
;
Ткачова, А. С.
;
Кайданський, О. М.
;
Василенко, М. О.
;
Саранча, І. О.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Удосконалення процесів обробки м`ясної та рибної сировини" (остаточний)
Дейниченко, Г. В.
;
Горєлков, Д. В.
;
Дмитревський, Д. В.
;
Червоний, В. М.
;
Міроненко, В. С.
;
Кононикін, В. Д.
;
Гладкова, О. С.
;
Ткачова, А. С.
;
Саранча, І. О.
;
Кайданський, О. М.
;
Василенко, М. О.
2019
Комплексні дипломні проекти як один із чинників підвищення якості інженерної освіти
Дейниченко, Г. В.
;
Горєлков, Д. В.
;
Червоний, В. М.
2020
Модернізація навчального процесу шляхом поєднання дуальної та електронної дистанційної освіти
Горєлков, Д. В.
;
Червоний, В. М.
;
Дмитревський, Д. В.
2019
Модернізація освітніх програм як своєчасний крок у підготовці сучасного фахівця з інжинірингу
Горєлков, Д. В.
2014-05-22
Напрями розробки апаратурного оформлення процесів очищення баштанних культур
Горєлков, Д. В.
;
Дмитревський, Д. В.
;
Шевченко, І. В.