Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10466
Title: Ефективність упровадження машини для очищення плодів перцю солодкого на підприємствах харчової промисловості
Authors: Терешкін, О. Г.
Дядюк, М. А.
Горєлков, Д. В.
Keywords: механiчне обладнання;очищення плодів перцю;підприємства харчової промисловості;ресторанне господарство
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Терешкін О. Г., Дядюк М. А., Горєлков Д. В. Ефективність упровадження машини для очищення плодів перцю солодкого на підприємствах харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 273-281.
Abstract: Надано характеристику застосування засобів механізації трудомістких процесів за допомогою механiчного обладнання як сучасного напряму науково технiчного прогресу на переробних підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства, доведені їх практичне значення, економічна та соціальна ефективність.
The process of using means of mechanization of labor-consuming processes with the help of mechanical equipment as a modern direction of scientific and tech nical progress in food processing and restaurant business enterprises are character ized. Their practical value, economic and social effectiveness are proved.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10466
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_45.pdf903.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.