Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64504
Title: Дослідження процесу термічної обробки цибулі ріпчастої під час її очищення комбінованим способом
Authors: Терешкін, О. Г.
Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Дослідження процесу термічної обробки цибулі ріпчастої під час її очищення комбінованим способом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 264-265.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64504
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_264-265.pdf116.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.