Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64504
Title: | Дослідження процесу термічної обробки цибулі ріпчастої під час її очищення комбінованим способом |
Authors: | Терешкін, О. Г. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Д. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Дослідження процесу термічної обробки цибулі ріпчастої під час її очищення комбінованим способом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 264-265. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64504 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_264-265.pdf | 116.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.