Browsing by Author Геліх, А. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Апробація використання прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго-білоба у технології січених виробівГоловко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.
2016Біологічна цінність і функціонально-технологічні властивості напівфабрикату з прісноводного двостулкового молюска роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2019Використання напівфабрикату з молюска прісноводного як профілактика йододефіцитних станівГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2020Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберіганняГоловко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.
2019Дослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду AnodontaПогожих, М. І.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2019-05-15Дослідження структурно-механічних властивостей м’якого тіла прісноводних молюсків роду AnodontaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Степанова, Т. М.
2013Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарстваГоловко, Т. М.; Головко, М. П.; Геліх, А. О.
2019Обґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктівГоловко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.
2013Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарствіГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2013Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктівГоловко, М. П.; Василенко, О. О.; Геліх, А. О.
2019Технологія виробництва кетчупу «Селенового»Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.