Browsing by Author Геліх, А. О.
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Апробація використання прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго-білоба у технології січених виробів | Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, М. П. |
2016 | Біологічна цінність і функціонально-технологічні властивості напівфабрикату з прісноводного двостулкового молюска роду Anodonta | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О. |
2019 | Використання напівфабрикату з молюска прісноводного як профілактика йододефіцитних станів | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О. |
2020 | Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберігання | Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г. |
2019 | Дослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду Anodonta | Погожих, М. І.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О. |
2019-05-15 | Дослідження структурно-механічних властивостей м’якого тіла прісноводних молюсків роду Anodonta | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Степанова, Т. М. |
2013 | Можливі шляхи промислового вирощування двійчастих прісноводних молюсків роду Аnodonta для ресторанного господарства | Головко, Т. М.; Головко, М. П.; Геліх, А. О. |
2019 | Обґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктів | Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, М. П. |
2013 | Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О. |
2013 | Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів | Головко, М. П.; Василенко, О. О.; Геліх, А. О. |
2019 | Технологія виробництва кетчупу «Селенового» | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О. |