Browsing by Author Газзаві-Рогозіна, Л. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Аналіз захворюваності на харчовий ботулізм в Україні та в Харківській областіГаззаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В.
2020Вивчення впливу наночастинок на термін зберігання устрицьГаззаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В.
2023Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировиниЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Головко, М. П.
2021Використання томатного шроту для підвищення термостабільності фруктових начинокЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, Т. О.
2024-04Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої рибиЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Князев, Є. І.
2021-04-08досконалення технології йогурту з використанням томатного шротуЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Ярош, А. С.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О.
2023Контроль якості води –запорука безпечності харчових продуктівГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.
2023Метод визначення ураженості річкової риби метацеркаріями опісторхісів (в модифікації)Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В.; Головко, М. П.
2022Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовинЄвлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Губський, С. М.; Упатова, О. І.
2023Обгрунтування доцільності збагачення йогурту томатним шротомЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.
2021Обґрунтування технології печива пісочного з використанням лляного борошнаЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Сеногонова, Л. І.
2020Порівняння мікробіологічних показників зразків сушених вичавків із овочевої сировини, отриманих за різних умовЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.
2022Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням ірги та продуктів її переробкиГаззаві-Рогозіна, Л. В.; Кондрачук, Ірина Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2021-04-08Удосконалення технології термостабільної начинки на основі пектину з використанням томатного шротуЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Цупіков, А .О.