Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Аналіз захворюваності на харчовий ботулізм в Україні та в Харківській області | Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В. |
2020 | Вивчення впливу наночастинок на термін зберігання устриць | Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В. |
2023 | Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Головко, М. П. |
2021 | Використання томатного шроту для підвищення термостабільності фруктових начинок | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, Т. О. |
2024-04 | Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Князев, Є. І. |
2021-04-08 | досконалення технології йогурту з використанням томатного шроту | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Ярош, А. С. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний) | Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О. |
2023 | Контроль якості води –запорука безпечності харчових продуктів | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Газзаві-Рогозіна, Л. В. |
2023 | Метод визначення ураженості річкової риби метацеркаріями опісторхісів (в модифікації) | Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В.; Головко, М. П. |
2022 | Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин | Євлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Губський, С. М.; Упатова, О. І. |
2023 | Обгрунтування доцільності збагачення йогурту томатним шротом | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В. |
2021 | Обґрунтування технології печива пісочного з використанням лляного борошна | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Сеногонова, Л. І. |
2020 | Порівняння мікробіологічних показників зразків сушених вичавків із овочевої сировини, отриманих за різних умов | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В. |
2022 | Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням ірги та продуктів її переробки | Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Кондрачук, Ірина Володимирівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування |
2021-04-08 | Удосконалення технології термостабільної начинки на основі пектину з використанням томатного шроту | Євлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Цупіков, А .О. |