Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22202
Title: Удосконалення технології термостабільної начинки на основі пектину з використанням томатного шроту
Authors: Цупіков, А .О.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Цупіков А. О. Удосконалення технології термостабільної начинки на основі пектину з використанням томатного шроту. Наук. кер. В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 64
Series/Report no.: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22202
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-64.pdf99.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.