Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22202
Title: | Удосконалення технології термостабільної начинки на основі пектину з використанням томатного шроту |
Authors: | Цупіков, А .О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Євлаш, В. В. Газзаві-Рогозіна, Л. В. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Цупіков А. О. Удосконалення технології термостабільної начинки на основі пектину з використанням томатного шроту. Наук. кер. В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 64 |
Series/Report no.: | Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22202 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-64.pdf | 99.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.