Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53905
Title: Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби
Authors: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Князев, Є. І.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Князев Є. І. Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 76.
Abstract: The article presents the results of a study of the influence of the flavonoid quercetin and quercetin clathrate on microorganisms of freshly caught mirror carp during hypothermic storage at temperatures of +2 °C and 5±1 °С.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53905
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-76.pdf162.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.