Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22205
Title: досконалення технології йогурту з використанням томатного шроту
Authors: Ярош, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Ярош А. С. Удосконалення технології йогурту з використанням томатного шроту. Наук. кер. В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 67
Series/Report no.: Технології оздоровчих харчових продуктів та методи дослідження харчових систем;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22205
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-67.pdf99.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.