Browsing by Author Бреславець, Т. В.
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Використання способу «sous vide» в технології кулінарної продукції на основі сировини тваринного походження | Бреславець, Т. В.; Іграшова, Н. С. |
2011-05-19 | Використання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарства | Бреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б. |
2011 | Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства | Колеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л. |
2013 | Розробка рецептурного складу напоїв функціонального призначення | Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В. |
2013 | Розробка технології м′ясних напівфабрикатів із гранульованими наповнювачами | Бреславець, Т. В.; Солдатенко, Т. С.; Мороз, О. В. |
2010 | Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого | Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Бреславець, Т. В. |
2011 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення | Бреславець, Т. В.; Зозуля, Т. Д. |
2011-10-20 | Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів функціонального призначення | Бреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б. |
2011 | Удосконалення технології термостабільних наповнювачів функціонального призначення | Бреславець, Т. В.; Туз, Д. І. |
2011 | Удосконалення технології тіста типу «Філо» | Бреславець, Т. В.; Міщенко, А. П. |