Browsing by Author Бреславець, Т. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Використання способу «sous vide» в технології кулінарної продукції на основі сировини тваринного походженняБреславець, Т. В.; Іграшова, Н. С.
2011-05-19Використання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарстваБреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2011Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарстваКолеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л.
2013Розробка рецептурного складу напоїв функціонального призначенняЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В.
2013Розробка технології м′ясних напівфабрикатів із гранульованими наповнювачамиБреславець, Т. В.; Солдатенко, Т. С.; Мороз, О. В.
2010Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердогоКолеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Бреславець, Т. В.
2011Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначенняБреславець, Т. В.; Зозуля, Т. Д.
2011-10-20Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів функціонального призначенняБреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2011Удосконалення технології термостабільних наповнювачів функціонального призначенняБреславець, Т. В.; Туз, Д. І.
2011Удосконалення технології тіста типу «Філо»Бреславець, Т. В.; Міщенко, А. П.