Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24219
Title: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
Authors: Зозуля, Т. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Бреславець, Т. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Зозуля Т. Д. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Бреславець Т. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 23.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24219
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_23.pdf119.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.