Browsing by Author Арсеньєва, Л. Ю.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Використання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначення | Арсеньєва, Л. Ю.; Курпілянська, К. В.; Антонюк, М. М. |
2014-05-22 | Оцінка стійкості олії волоського горіха до окиснення протягом зберігання із використанням «електронного носа» | Арсеньєва, Л. Ю.; Калініченко, А. О. |
2011 | Прогнозування змін у часі та контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачами | Арсеньєва, Л. Ю.; Тарасенко, С. Д.; Рудик, К. В.; Тарасенко, І. В. |
2011-05-19 | Прогнозування змін у часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змін | Арсеньєва, Л. Ю.; Тарасенко, І. В.; Рудик, К. В.; Тарасенко, С. Д. |
2013 | Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типу | Арсеньєва, Л. Ю.; Нєміріч, О. В.; Гончарук, О. В.; Лявинець, Г. М. |
2012 | Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності | Гавриш, А. В.; Лявинець, Г. М.; Арсеньєва, Л. Ю. |