Browsing by Author Арсеньєва, Л. Ю.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Використання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначенняАрсеньєва, Л. Ю.; Курпілянська, К. В.; Антонюк, М. М.
2014-05-22Оцінка стійкості олії волоського горіха до окиснення протягом зберігання із використанням «електронного носа»Арсеньєва, Л. Ю.; Калініченко, А. О.
2011Прогнозування змін у часі та контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачамиАрсеньєва, Л. Ю.; Тарасенко, С. Д.; Рудик, К. В.; Тарасенко, І. В.
2011-05-19Прогнозування змін у часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змінАрсеньєва, Л. Ю.; Тарасенко, І. В.; Рудик, К. В.; Тарасенко, С. Д.
2013Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типуАрсеньєва, Л. Ю.; Нєміріч, О. В.; Гончарук, О. В.; Лявинець, Г. М.
2012Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінностіГавриш, А. В.; Лявинець, Г. М.; Арсеньєва, Л. Ю.