Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59133
Title: Співвідношення дво-та тривалентного заліза у хлібобулочних виробах
Authors: Губеня, В. О.
Арсеньєва, Л. Ю.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Губеня В. О., Арсеньєва Л. Ю. Співвідношення дво-та тривалентного заліза у хлібобулочних виробах. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 17-18.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59133
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-18.pdf108.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.