Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27093
Title: Прогнозування змін у часі та контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачами
Authors: Рудик, К. В.
Тарасенко, І. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Арсеньєва, Л. Ю.
Тарасенко, С. Д.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рудик К. В., Тарасенко І. В. Прогнозування змін у часі та контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Арсеньєва Л. Ю., Тарасенко С. Д. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 415.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27093
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_415.pdf109.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.