Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31883
Title: | Використання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначення |
Authors: | Курпілянська, К. В. Антонюк, М. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Арсеньєва, Л. Ю. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Курпілянська К. В., Антонюк М. М. Використання бактеріальних сухих заквасок для створення ресторанної продукції функціонального призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Арсеньєва Л. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 27. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31883 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_27.pdf | 137.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.