Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33572
Title: Прогнозування змін у часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змін
Authors: Арсеньєва, Л. Ю.
Тарасенко, І. В.
Рудик, К. В.
Тарасенко, С. Д.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Арсеньєва Л.Ю., Тарасенко І.В., Рудик К.В., Тарасенко С.Д. Прогнозування змін у часі хлібопекарної продукції з використанням ємнісних вимірювальних перетворювачів та поточний контроль її структурних змін. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 73
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33572
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-73.pdf199.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.