Browsing by Author Андрєєва, С. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Використання ділової гри в рамках навчального процесуПлотнікова, Р. В.; Андрєєва, С. С.; Тютюкова, Д. О.
2021-04-08Використання крохмалю «Cheese Maker» у виробництві імітації сируАндрєєва, С. С.; Фам Нгок Ту; Левченко, Д. А.
2020Дослідження властивостей гідроколоїдів під час циклу «заморожування-розморожування» овочевих напівфабрикатівАндрєєва, С. С.; Потомська, В. С.
2013Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгівКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С.
2011-10-20Дослідження вмісту розчинних фракцій колагенових білків та антиоксидантної активності у білковій добавціКоваленко, В. О.; Андрєєва, С. С.
2011-05-19Дослідження впливу гідротермічної обробки на інтенсивність ферментативного протеолізу колагеновмісної сировиниКоваленко, В. О.; Андрєєва, С. С.
2016Дослідження процесів «заморожування-розморожування» на структурно-механічні властивості крохмалів для технології соусів на основі плодово-ягідної сировиниКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С.
2015Дослідження фізико-хімічних властивостей плодово-ягідної сировини для виробництва соусів на її основіАндрєєва, С. С.; Пащенко, І. О.
2019Ділова гра як інструмент підвищення мотивації студентів до навчанняПлотнікова, Р. В.; Андрєєва, С. С.
2021-04-08Діючі підходи до формування рецептурного складу в технології дитячих м’ясних консервівАндрєєва, С. С.; Падун, І. Д.; Колісник, Б. М.
2016Забезпечення мотивації самостійної роботи студентівАндрєєва, С. С.; Плотнікова, Р. В.; Тютюкова, Д. О.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний)Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Андрєєва, С. С.; Радченко, А. Е.; Діхтярь, А. М.; Дегтяр, В. В.; Гринченко, Н. Г.; Біляєв, В. О.; Янушкевич, О. І.
2013Культура харчування в репродукціях великих художників світуБотштейн, Б. Б.; Андрєєва, С. С.; Пилипенко З. М.
2013Кулінарні книги – пам’ятки кухарського мистецтва Лебедєва О. В.Андрєєва, С. С.; Агарков, В.В.
2014-05-22Обґрунтування рецептурного складу соусів солодких на основі крохмалів фізичної модифікаціїКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С.
2015Обґрунтування термінів зберігання соусів на основі плодово-ягідної сировини з використанням крохмалів фізичної модифікаціїКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С.; Орлова, О. В.
2021Організація освітнього процесу з використанням особистісно-орієнтованих технологійПлотнікова, Р. В.; Андрєєва, С. С.
2019-05-15Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології харчової продукціїАндрєєва, С. С.; Колеснікова, М. Б.
2012Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структуроюЧорна, Н. В.; Андрєєва, С. С.
2023Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’янихАндрєєва, С. С.; Пивоваров, Є. П.; Діхтярь, А. М.