Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Андрєєва, С. С.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 29
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Використання ділової гри в рамках навчального процесу
Плотнікова, Р. В.
;
Андрєєва, С. С.
;
Тютюкова, Д. О.
2021-04-08
Використання крохмалю «Cheese Maker» у виробництві імітації сиру
Андрєєва, С. С.
;
Фам Нгок Ту
;
Левченко, Д. А.
2020
Дослідження властивостей гідроколоїдів під час циклу «заморожування-розморожування» овочевих напівфабрикатів
Андрєєва, С. С.
;
Потомська, В. С.
2013
Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів
Колесникова, М. Б.
;
Андрєєва, С. С.
2011-10-20
Дослідження вмісту розчинних фракцій колагенових білків та антиоксидантної активності у білковій добавці
Коваленко, В. О.
;
Андрєєва, С. С.
2011-05-19
Дослідження впливу гідротермічної обробки на інтенсивність ферментативного протеолізу колагеновмісної сировини
Коваленко, В. О.
;
Андрєєва, С. С.
2016
Дослідження процесів «заморожування-розморожування» на структурно-механічні властивості крохмалів для технології соусів на основі плодово-ягідної сировини
Колесникова, М. Б.
;
Андрєєва, С. С.
2015
Дослідження структурно-механічних властивостей крохмалю фізичної модифікації в технології соусної продукції
Колеснікова, М. Б.
;
Андрєєва, С. С.
2015
Дослідження фізико-хімічних властивостей плодово-ягідної сировини для виробництва соусів на її основі
Андрєєва, С. С.
;
Пащенко, І. О.
2019
Ділова гра як інструмент підвищення мотивації студентів до навчання
Плотнікова, Р. В.
;
Андрєєва, С. С.
2021-04-08
Діючі підходи до формування рецептурного складу в технології дитячих м’ясних консервів
Андрєєва, С. С.
;
Падун, І. Д.
;
Колісник, Б. М.
2016
Забезпечення мотивації самостійної роботи студентів
Андрєєва, С. С.
;
Плотнікова, Р. В.
;
Тютюкова, Д. О.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний)
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Юрченко, С. Л.
;
Андрєєва, С. С.
;
Радченко, А. Е.
;
Діхтярь, А. М.
;
Дегтяр, В. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Біляєв, В. О.
;
Янушкевич, О. І.
2024
Звіт про науково-дослідну роботу «Технології харчової продукції з регульованим нутрієнтним складом для забезпечення стійкості продовольчої системи» (остаточний)
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, П. П.
;
Фощан, А. Л.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Юрченко, С. Л.
;
Черемська, Т. В.
;
Андрєєва, С. С.
;
Радченко, А. Е.
;
Діхтярь, А. М.
;
Семененко, В. С.
;
Дегтяр, В. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Янушкевич, О. І.
2013
Культура харчування в репродукціях великих художників світу
Ботштейн, Б. Б.
;
Андрєєва, С. С.
;
Пилипенко З. М.
2013
Кулінарні книги – пам’ятки кухарського мистецтва Лебедєва О. В.
Андрєєва, С. С.
;
Агарков, В.В.
2014-05-22
Обґрунтування рецептурного складу соусів солодких на основі крохмалів фізичної модифікації
Колесникова, М. Б.
;
Андрєєва, С. С.
2015
Обґрунтування термінів зберігання соусів на основі плодово-ягідної сировини з використанням крохмалів фізичної модифікації
Колесникова, М. Б.
;
Андрєєва, С. С.
;
Орлова, О. В.
2021
Організація освітнього процесу з використанням особистісно-орієнтованих технологій
Плотнікова, Р. В.
;
Андрєєва, С. С.
2019-05-15
Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології харчової продукції
Андрєєва, С. С.
;
Колеснікова, М. Б.