Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31900
Title: Обґрунтування термінів зберігання соусів на основі плодово-ягідної сировини з використанням крохмалів фізичної модифікації
Authors: Орлова, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Колесникова, М. Б.
Андрєєва, С. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Орлова О. В. Обґрунтування термінів зберігання соусів на основі плодово-ягідної сировини з використанням крохмалів фізичної модифікації. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 37.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31900
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_37.pdf168.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.