Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21960
Title: Діючі підходи до формування рецептурного складу в технології дитячих м’ясних консервів
Authors: Падун, І. Д.
Колісник, Б. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Андрєєва, С. С.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Падун І. Д., Колісник Б. М. Діючі підходи до формування рецептурного складу в технології дитячих м’ясних консервів. Наук. кер. С. С. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 13.
Series/Report no.: Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21960
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-13.pdf100.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.