Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21960
Title: | Діючі підходи до формування рецептурного складу в технології дитячих м’ясних консервів |
Authors: | Падун, І. Д. Колісник, Б. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Андрєєва, С. С. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Падун І. Д., Колісник Б. М. Діючі підходи до формування рецептурного складу в технології дитячих м’ясних консервів. Наук. кер. С. С. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 13. |
Series/Report no.: | Нові технології харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для ресторанної індустрії;Секція 1 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21960 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-13.pdf | 100.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.