Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31901
Title: | Дослідження фізико-хімічних властивостей плодово-ягідної сировини для виробництва соусів на її основі |
Authors: | Пащенко, І. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Андрєєва, С. С. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Пащенко І. О. Дослідження фізико-хімічних властивостей плодово-ягідної сировини для виробництва соусів на її основі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Андрєєва С. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 38. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31901 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_38.pdf | 168.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.