Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Аксьонова, О. Ф.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 48
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-08
Systems for delivery of vitamin D
Губський, С. М.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Євлаш, В. В.
;
Семікова, Д. С.
2011
Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів
Євлаш, В. В.
;
Отрошко, Н. О.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Михайленко, В. Г.
2015
Адаптація україномовних навчальних відеофільмів із хімії для студентів-іноземців
Аксьонова, О. Ф.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Борисова, А. О.
;
Торяник, Д. О.
2023
Барбарис звичайний як джерело цінних біологічно активних речовин
Сема, О. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
2021
Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних
Аксьонова, О. Ф.
;
Торяник, Д. О.
;
Губський, С. М.
2021
Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол»
Євлаш, В. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Аксьонова, О. Ф.
2011-05-19
Визначення параметрів якості йодованої солі
Аксьонова, О. Ф.
;
Отрошко, Н. О.
;
Бойко, Н. В.
;
Торяник, Д. О.
2019-05-15
Визначення раціональних умов одержання низькоконцентрованого розчину натрію гіпохлориту за допомогою установки САН-АКВА-01
Мурликіна, Н. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Упатова, О. І.
2011
Визначення фізико-хімічних показників якості продовольчих товарів
Аксьонова, О. Ф.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Мофа, К. В.
2016
Визначення часу спін-спінової релаксації за даними ЯМР-дослідження
Торяник, Д. О.
;
Дьяков, О. Г.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Павлюк, І. М.
2021-04-08
Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіях
Аксьонова, О. Ф.
;
Євлаш, В. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Тимошенко, О. І.
2011
Використання хімічних методів кількісного аналізу для оцінки якості товарів
Пілюгіна, І. С.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Колос, Д. С.
2011
Вплив вмісту аскорбінової кислоти на загальну антиоксидантну активність рослинної сировини шляхом кулонометричного титрування
Аксьонова, О. Ф.
;
Отрошко, Н. О.
;
Тригубенко, Ю.
2013
Вплив методів обробки мінеральної води на її властивості
Аксьонова, О. Ф.
;
Любавіна, О. О.
;
Михайленко, В. Г.
2016
Досвід використання адаптованого авторського відеофільму під час вивчення теми «Розчини» зі студентами-іноземцями
Аксьонова, О. Ф.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Борисова, А. О.
2016
Досвід реалізації міждисциплінарних зв’язків під час викладання дисципліни «Екологічна експертиза харчових виробництв»
Аксьонова, О. Ф.
;
Торяник, Д. О.
2010
Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марок
Аксьонова, О. Ф.
;
Добровольська, О. В.
;
Вовченко, Д. Є.
;
Савін, М. В.
;
Городажев, Д. А.
2009
Дослідно-промислова установка кондиціювання води
Любавіна, О. О.
;
Михайленко, В. Г.
;
Аксьонова, О. Ф.
2011
Електрохімічне визначення йоду у харчових системах із наступним титруванням тіосульфатом натрію
Михайленко, В. Г.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Городажев, Д. А.
;
Вовченко, Д. Е.
2020
Ефективне використання ресурсів науково-освітньо-виробничого кластеру для розвитку продовольчого маркетингу
Євлаш, В. В.
;
Савицька, Н. Л.
;
Аксьонова, О. Ф.