Browsing by Author Аксьонова, О. Ф.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 44  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Systems for delivery of vitamin DГубський, С. М.; Аксьонова, О. Ф.; Євлаш, В. В.; Семікова, Д. С.
2011Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктівЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г.
2023Барбарис звичайний як джерело цінних біологічно активних речовинСема, О. В.; Аксьонова, О. Ф.
2021Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз данихАксьонова, О. Ф.; Торяник, Д. О.; Губський, С. М.
2021Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол»Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Аксьонова, О. Ф.
2011-05-19Визначення параметрів якості йодованої соліАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Бойко, Н. В.; Торяник, Д. О.
2019-05-15Визначення раціональних умов одержання низькоконцентрованого розчину натрію гіпохлориту за допомогою установки САН-АКВА-01Мурликіна, Н. В.; Аксьонова, О. Ф.; Упатова, О. І.
2011Визначення фізико-хімічних показників якості продовольчих товарівАксьонова, О. Ф.; Пілюгіна, І. С.; Мофа, К. В.
2016Визначення часу спін-спінової релаксації за даними ЯМР-дослідженняТоряник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Аксьонова, О. Ф.; Павлюк, І. М.
2021-04-08Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіяхАксьонова, О. Ф.; Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Тимошенко, О. І.
2011Використання хімічних методів кількісного аналізу для оцінки якості товарівПілюгіна, І. С.; Аксьонова, О. Ф.; Колос, Д. С.
2011Вплив вмісту аскорбінової кислоти на загальну антиоксидантну активність рослинної сировини шляхом кулонометричного титруванняАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Тригубенко, Ю.
2013Вплив методів обробки мінеральної води на її властивостіАксьонова, О. Ф.; Любавіна, О. О.; Михайленко, В. Г.
2016Досвід використання адаптованого авторського відеофільму під час вивчення теми «Розчини» зі студентами-іноземцямиАксьонова, О. Ф.; Пілюгіна, І. С.; Борисова, А. О.
2016Досвід реалізації міждисциплінарних зв’язків під час викладання дисципліни «Екологічна експертиза харчових виробництв»Аксьонова, О. Ф.; Торяник, Д. О.
2010Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марокАксьонова, О. Ф.; Добровольська, О. В.; Вовченко, Д. Є.; Савін, М. В.; Городажев, Д. А.
2009Дослідно-промислова установка кондиціювання водиЛюбавіна, О. О.; Михайленко, В. Г.; Аксьонова, О. Ф.
2011Електрохімічне визначення йоду у харчових системах із наступним титруванням тіосульфатом натріюМихайленко, В. Г.; Аксьонова, О. Ф.; Городажев, Д. А.; Вовченко, Д. Е.
2020Ефективне використання ресурсів науково-освітньо-виробничого кластеру для розвитку продовольчого маркетингуЄвлаш, В. В.; Савицька, Н. Л.; Аксьонова, О. Ф.
2018Загальна хіміяАксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.