Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33529
Title: Визначення параметрів якості йодованої солі
Authors: Аксьонова, О. Ф.
Отрошко, Н. О.
Бойко, Н. В.
Торяник, Д. О.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Аксьонова О.Ф., Отрошко Н.О., Бойко Н.В., Торяник Д.О. Визначення параметрів якості йодованої солі. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 72
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33529
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-72.pdf273.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.