Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26525
Title: Використання хімічних методів кількісного аналізу для оцінки якості товарів
Authors: Колос, Д. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Пілюгіна, І. С.
Аксьонова, О. Ф.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колос Д. С. Використання хімічних методів кількісного аналізу для оцінки якості товарів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Пілюгіна І. С., Аксьонова О. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 284.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26525
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_284.pdf133.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.