Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28496
Title: Вплив методів обробки мінеральної води на її властивості
Authors: Аксьонова, О. Ф.
Любавіна, О. О.
Михайленко, В. Г.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Аксьонова О. Ф., Любавіна О. О., Михайленко В. Г. Вплив методів обробки мінеральної води на її властивості. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 3-4.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28496
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-3-4.pdf231.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.