Перегляд зібрання за групою - Автори Абрамова, Т. С.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 15 із 15
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Биотехнология оздоровительных кисломолочных напитков на основе пахты с использованием наноструктурированных растительных добавокПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Абрамова, Т. С.; Юрьева, О. А.
2012Вивчення якості морозива збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАРПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Абрамова, Т. С.; Лосєва, С. М.
2016Використання рослинних добавок у виробництві молочних продуктів функціонального призначенняАбрамова, Т. С.; Клімова, І. А.; Ларіна, Р. О.; Маліборська, Р. І.
2016Инновационная технология соусов-дрессингов на основе пахты с добавлением наноструктурированного растительного пюреПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Абрамова, Т. С.; Теленков, А. Е.; Юрьева, О. А.
2016Нанотехнологии гомогенизированных оздоровительных творожных десертов, обогащенных мелкодисперсными добавками из плодоовощного сырьяПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Абрамова, Т. С.; Стуконоженко, Т. А.
2012Натуральні вітамінізовані заморожені десерти для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягідПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Абрамова, Т. С.; Какадій, Ю. П.
2017Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників з рекордними характеристикамиСкрипка, Л. І.; Абрамова, Т. С.
2021Новий напрямок глибокої переробки плодів та овочів в оздоровчі продукти: Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока в оздоровчі продуктиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Погарський, О.С.; Абрамова, Т. С.; Юр’єва, O. O.; Кравчук, Т. В.; Лосєва, С. М.
2012Нові види вітамінізованих заморожених десертів із використанням наноструктурованих міксів із ягідПавлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.
2013Розробка екстрактів із рослинної сировини для збагачення кисломолочних продуктівПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Абрамова, Т. С.
2021-04-08Розробка фруктово-овочевих батончиків для нормалізації здорового снуАбрамова, Т. С.; Кретов, М. В.
2012Спектральний аналіз морозива, збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАРПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Абрамова, Т. С.; Лосєва, С. М.
2014-05-22Фітоекстракти із рослинної сировини для збагачення кисломолочних продуктівПавлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.; Соколова, Л. М.; Лосєва, С. М.
2012Інноваційні технології натуральних вітамінізованих заморожених десертів для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягідПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Абрамова, Т. С.; Какадій, Ю. П.
2013Інноваційні технології оздоровчих тонізуючих напоїв із використанням молочної сироватки та рослинних добавокПавлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.