Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Биотехнология оздоровительных кисломолочных напитков на основе пахты с использованием наноструктурированных растительных добавок | Павлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Абрамова, Т. С.; Юрьева, О. А. |
2012 | Вивчення якості морозива збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАР | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Абрамова, Т. С.; Лосєва, С. М. |
2016 | Використання рослинних добавок у виробництві молочних продуктів функціонального призначення | Абрамова, Т. С.; Клімова, І. А.; Ларіна, Р. О.; Маліборська, Р. І. |
2016 | Инновационная технология соусов-дрессингов на основе пахты с добавлением наноструктурированного растительного пюре | Павлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Абрамова, Т. С.; Теленков, А. Е.; Юрьева, О. А. |
2016 | Нанотехнологии гомогенизированных оздоровительных творожных десертов, обогащенных мелкодисперсными добавками из плодоовощного сырья | Павлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Абрамова, Т. С.; Стуконоженко, Т. А. |
2012 | Натуральні вітамінізовані заморожені десерти для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягід | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Абрамова, Т. С.; Какадій, Ю. П. |
2017 | Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників з рекордними характеристиками | Скрипка, Л. І.; Абрамова, Т. С. |
2021 | Новий напрямок глибокої переробки плодів та овочів в оздоровчі продукти: Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока в оздоровчі продукти | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.; Погарський, О.С.; Абрамова, Т. С.; Юр’єва, O. O.; Кравчук, Т. В.; Лосєва, С. М. |
2012 | Нові види вітамінізованих заморожених десертів із використанням наноструктурованих міксів із ягід | Павлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П. |
2013 | Розробка екстрактів із рослинної сировини для збагачення кисломолочних продуктів | Павлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Абрамова, Т. С. |
2021-04-08 | Розробка фруктово-овочевих батончиків для нормалізації здорового сну | Абрамова, Т. С.; Кретов, М. В. |
2012 | Спектральний аналіз морозива, збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАР | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Абрамова, Т. С.; Лосєва, С. М. |
2014-05-22 | Фітоекстракти із рослинної сировини для збагачення кисломолочних продуктів | Павлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.; Соколова, Л. М.; Лосєва, С. М. |
2012 | Інноваційні технології натуральних вітамінізованих заморожених десертів для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягід | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Абрамова, Т. С.; Какадій, Ю. П. |
2013 | Інноваційні технології оздоровчих тонізуючих напоїв із використанням молочної сироватки та рослинних добавок | Павлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О. |