Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36910
Title: | Инновационная технология соусов-дрессингов на основе пахты с добавлением наноструктурированного растительного пюре |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарская, В. В. Абрамова, Т. С. Теленков, А. Е. Юрьева, О. А. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарская В. В., Абрамова Т. С., Теленков А. Е., Юрьева О. А. Инновационная технология соусов-дрессингов на основе пахты с добавлением наноструктурированного растительного пюре. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 141-143. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36910 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_141-143.pdf | 151.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.