Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36910
Title: Инновационная технология соусов-дрессингов на основе пахты с добавлением наноструктурированного растительного пюре
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарская, В. В.
Абрамова, Т. С.
Теленков, А. Е.
Юрьева, О. А.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарская В. В., Абрамова Т. С., Теленков А. Е., Юрьева О. А. Инновационная технология соусов-дрессингов на основе пахты с добавлением наноструктурированного растительного пюре. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 141-143.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36910
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_141-143.pdf151.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.