Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36882
Title: Використання рослинних добавок у виробництві молочних продуктів функціонального призначення
Authors: Абрамова, Т. С.
Клімова, І. А.
Ларіна, Р. О.
Маліборська, Р. І.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Абрамова Т. С., Клімова І. А., Ларіна Р. О., Маліборська Р. І. Використання рослинних добавок у виробництві молочних продуктів функціонального призначення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 91-92.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36882
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_91-92.pdf123.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.