Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22216
Title: Розробка фруктово-овочевих батончиків для нормалізації здорового сну
Authors: Кретов, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Абрамова, Т. С.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Кретов М. В. Розробка фруктово-овочевих батончиків для нормалізації здорового сну. Наук. кер. Т. С. Абрамова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 77
Series/Report no.: Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22216
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-77.pdf99.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.