Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2021-04-08 | Вивчення впливу кріогенної обробки та дрібнодисперсного подрібнення натуральних прянощів перед екстрагуванням на вміст ароматичних речовин | Павлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.; Перевозник, Н. В. |
2014-05-22 | Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАР | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О. |
2011 | Вплив кріогенного подрібнення часнику на ароматичні речовини під час отримання добавок у формі порошків | Павлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.; Ратушна, Д. А. |
2023 | Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів | Погарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М. |
2011-04-19 | Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г. |
2021 | Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С. |
2016 | Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П. |
2023 | Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчування | Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М. |
2023 | Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавки | Погарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М. |
2009 | Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктах | Павлюк, Р. Ю.; Афанасьєва, В. А.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Юр’єва, О. О. |
2013 | Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Бондаренко, В. А. |
2023 | Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробки | Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М. |
2016 | Нове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Таубер, Р. Д.; Гасанова, А. Е.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П. |
2011 | Нові соуси-діпи для оздоровчого харчування збагачені рослинними добавками | Павлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Ратушна, Д. А. |
2021 | Пам’яті Павлюк Раїси Юріївни – вченого, новатора, організатора, вчителя та людини з великої літери | Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О. |
2021 | Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарства | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дудник, К. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С. |
2021 | Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнання | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Пономаренко, Т. С.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О. |
2021-04-08 | Розробка нового покоління десертів на основі кисломолочного сиру, збагачених кріодобавками із плодоовочевої сировини | Павлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.; Тохтамиш, І. О. |
2021-04-08 | Розробка оздоровчих сирних паст для сніданків із використанням рослинних збагачувальних добавок із високим вмістом БАР | Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Профатіло, А. М. |
2023 | Розробка плодоовочевих начинок високої біологічної цінності та кондитерських виробів оздоровчого спрямування з їх використанням | Погарська, В. В; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М. |