Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2012 | Аналіз впливу обробки на вміст мікотоксинів в овочах | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Віннікова, В. О. |
2023 | . Аналіз міжнародних брендів апарт-готелів | Летута, Т. М.; Кондрачук, Ю. А. |
2019-05-15 | Аналіз фунгіцидних властивостей композицій для зберігання кісточкових плодів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Новікова, В. В. |
2009 | Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Круглова, О. С. |
2016 | Використання хітозану для збільшення терміну придатності плодів і овочів | Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2023 | Вплив додаткової сировини на якість і харчову цінність макаронних виробів | Летута, Т. М.; Хомінська, Т. М. |
2023 | Вплив обробки речовинами антимікробної дії на зберігання плодів | Летута, Т. М.; Романова, К. О. |
2023 | Диджиталізація готельно-ресторанного бізнесу в Україні: перспективи і загрози | Летута, Т. М.; Сидоренко, Д. О. |
2013 | До проблеми розробки моделі конкурентоспроможного фахівця з товарознавства й торговельного підприємництва | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Селютіна, Г. А. |
2021 | Дослідження антимікробних властивостей плівкоутворювальних композицій | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2019-05-15 | Дослідження мікробіологічних показників плодів солодкого перцю та баклажанів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2011-10-20 | Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Кузяхметова, А. А. |
2009 | Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Попова, Т. М. |
2017 | Експертиза товарів | Дубініна, А. А.; Дудла, І. О.; Мардар, М. Р.; Сорокіна, С. В.; Летута, Т. М. |
2016 | Компетентнісний підхід до підготовки фахівців зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Рачкован, О. Д. |
2021-04-08 | Комп’ютерна експертиза як сучасний напрям товарних експертиз | Сорокіна, С. В.; Летута, Т. М.; Носуля, О. Є. |
2021 | Майнор із підприємництва як модель факультативного навчання в університеті | Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.; Дамянова, С. |
2009 | Моніторинг безпечності гібридів перцю солодкого за вмістом нітратів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Кузяхметова, А. А. |
2021-04-08 | Моніторинг ринку пастильних виробів України | Летута, Т. М.; Дроздова, В. А. |
2019 | Міні-дослідження й власні розробки як складові самостійної роботи під час вивчення дисципліни «Товарна інформація» | Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |