Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Subject safety
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 47
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Determination of safety indicators of frozen fruit semi-finished products for the production of smoothies
Odarchenko, Dmytro
;
Sokolova, Evgenia
;
Aksenova, Elena
;
Ababova, Alina
2020
Аналіз умов переходу від Безпеки-І до Безпеки-ІІ в автотранспортному процесі з точки зору соціотехнічної системи
Сакно, О. П.
;
Колеснікова, Т. М.
;
Медведєв, Є. П.
2014
Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці
Кравченко, Михайло Федорович
;
Криворучко, Мирослав Юрійович
;
Антоненко, Артем Васильович
2019-11-15
Безпечність та якість м’яса забійних тварин за обробки мийними лужними засобами
Богатко, Надія Михайлівна
2019-11-15
Вплив різних умов мікроклімату на продуктивні показники та збереженість свиней
Чорний, Микола Васильович
;
Щепетільніков, Юрій Олексійович
;
Митрофанов, Олександр Васильович
;
Мачула, Ольга Сергіївна
2015
Дослідження можливостей застосування термоіндикаторних фарб для контролю якості харчових продуктів
Шматков, Даніїл Ігорович
;
Артюх, Світлана Миколаївна
;
Кіпоренко, Ганна Сергіївна
2019
Дослідження шумового забруднення в салоні автомобіля в умовах проведення практики з керування транспортним засобом
Замора, Я. П.
;
Ліннік, А. Ю.
2020-11-15
Жирнокислотний склад м’яса забійних тварин за оброблення мийно-дезінфікуючими засобами
Богатко, Н. М.
2024
Забезпечення конкурентоспроможності продукції на основі моніторінгу показників безпечності
Летута, Т. М.
;
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Татар, Л. В.
;
Кудряшов, А. І.
2023
Забезпечення належних показників безпечності та якості молока-сировини корів в умовах ТОВ «Агрофірма «Пісчанська»
Бусол, Л. В.
;
Бабарук, Данил Андрійович
;
Державний біотехнологічний університет
;
Кафедра санітарії, гігієни та судової ветеринарної медицини
2021-05-25
Застосування комплексної системи державного ризик-орієнтованого контролю м’яса забійних тварин на потужностях з виробництва та обігу за виявлення хімічних небезпечних чинників
Богатко, Надія Михайлівна
2016
Консалтинг як інструмент розвитку потенціалу і безпеки підприємства
Родіонов, О. В.
;
Онікієнко, О. В.
;
Родіонов, С. О.
2018-12-21
Контроль якості та безпечності м’ясної сировини за застосування експресного методу
Богатко, Н. М.
;
Яценко, І. В.
;
Рютіна, Л. Р.
2023
Концептуальні проблеми проведення судової експертизи харчових продуктів в Україні та шляхи їх вирішення
Яценко, Іван
;
Козакова, Нінель
2018
Медико-біологічні дослідження добавки дієтичної селен-білкової та соусу з її використанням
Головко, Микола Павлович
;
Головко, Тетяна Миколаївна
;
Применко, Владислав Геннадійович
2014
Метод определения параметров движения средств транспорта с помощью датчиков ускорений
Клец, Д. М.
;
Дубинин, Е. А.
2024
Морфологічне та гормональне обґрунтування застосування гонадотропінів за стимуляції овуляції у кролиць.: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 211 – Ветеринарна медицина
Науменко, Світлана Валеріївна
;
Твердохліб, Юлія Валеріївна
;
Державний біотехнологічний університет
2020
Нормативно-правове регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні в сучасних умовах
Бєляєва, Світлана Станіславівна
;
Бишовець, Лариса Григорівна
;
Куракін, Олександр Борисович
2024
Обґрунтування технології м’ясного су-фле з використанням насіння чіа
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Сердюк, Дарина Миколаївна
;
Державний біотехнологічний університет
;
Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024
Обґрунтування технології фруктово-овочевих напоїв з біфідогенними властивостями
Черемська, Тетяна Володимирівна
;
Саєнко, Анастасія Павлівна
;
Державний біотехнологічний університет
;
Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії