Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Кляп, Т. П. |
2011 | Вивчення впливу низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок із селери | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Кравченко, І. В. |
2012 | Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М. |
2012 | Инновации в переработке отходов мукомольной промышленности пшеничных отрубей в муку с рекордными характеристиками | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Погарская, В. В.; Гальчинецкая, Ю. Л.; Лосева, С. М.; Хоменко, А. В. |
2012 | Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П. |
2011-04-19 | Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г. |
2011-04 | Кріомеханічна модифікація добавок із грибів печериці в наноструктуровану форму | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Леухіна, Л. В.; Маціпура, Т. С. |
2013 | Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Бондаренко, В. А. |
2013 | Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використанням | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М.; Бутенко, Н. В. |
2012 | Нові заморожені дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів, отримані з використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М. |
2011 | Нові напрямки використання сколотин в оздоровчих продуктах харчування | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2011 | Нові соуси-діпи для оздоровчого харчування збагачені рослинними добавками | Павлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Ратушна, Д. А. |
2011-05-19 | Розробка технології швидкозамороженого пюре із селери з використанням процесу кріодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Дорошок, Т. В. |
2013 | Технологія кріогенного подрібнення грибів печериці Agaricus bisporus та отримання дрібнодисперсних порошків | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Леухіна, Л. В.; Лосєва, С. М. |
2014-05-22 | Холодильна технологія отримання дрібнодисперсних добавок із пряних овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2012 | Інноваційна технологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П. |
2012 | Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів без солей-плавителів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Лосєва, С. М. |
2012 | Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів із використанням процесів механодеструкції та кріодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Лосєва, С. М. |
2011-04-19 | Інноваційні технології сирних виробів на основі твердих сичугових сирів з використанням процесів механоактивації та кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г. |
2011 | Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировини | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |