Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24761
Title: Вивчення впливу низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок із селери
Authors: Кравченко, І. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Наконечна, Ю. Г.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кравченко І. В. Вивчення впливу низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок із селери. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 158.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24761
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_158.pdf125.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.