Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 1435 (Search time: 0.026 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Харчова хімія. Лабораторний практикумКузнецова, Тетяна Олегівна; Гурікова, Ірина Миколаївна
2010Наукові основи екологічно ощадних технологій і технічних засобів для внесення рідких добрив та хімзахисту рослин : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : 05.05.11 - Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництваТіщенко, Леонід Миколайович; Мельник, Віктор Іванович; Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
2010Теорія бухгалтерського облікуБілоусько, Володимир Семенович; Беленкова, Марія Іванівна; Білоусько, Т. Ю.; Авілкова, О. Г.
2010Дослідження операцій в економіціУльянченко, Олександр Вікторович
2010Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктівПивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Ключко, В. О.
2010Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типуГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Зубченко, К. В.; Клапцов, Є. О.
2010Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типуМостова, Л. М.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Михайлов, В. М.; Зайцев, А. В.
2010Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насінняПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2010Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристикиПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Журавльов, С. В.
2010Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Яковлева, Ю. В.