Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146
Title: | Харчова хімія. Лабораторний практикум |
Authors: | Кузнецова, Тетяна Олегівна Гурікова, Ірина Миколаївна |
Keywords: | хімія харчування;ліпіди;білки;мінеральні речовини;вуглеводи;дослідження властивостей;готельно-ресторанна справа;сфера обслуговування |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Кузнецова Т. О., Гурікова І. М. Харчова хімія: лабораторний практикум: навч. посібник. Ч.1; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 150 с. |
Abstract: | Лабораторний практикум охоплює матеріал першого модуля "Загальнотеоретичні основи харчової хімії. Загальна характеристика основних компонентів хачових продуктів" і дає можливість студентам перевірити теоретичні знання на практиці і набути вмінь та навиків роботи на наукових приладах, опанувати основними методами дослідження, залучитися до наукових експериментів. Посібник написано згідно з програмою дисципліни "Харчова хімія" для студентів напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" за спеціальністю 6.140100 "Готельно-ресторанна справа" факультету менеджменту ХДУХТ. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146 |
ISBN: | 978-966-405-153-5 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10_Food chemistry.pdf | 11.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.