Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146
Title: Харчова хімія. Лабораторний практикум
Authors: Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Keywords: хімія харчування;ліпіди;білки;мінеральні речовини;вуглеводи;дослідження властивостей;готельно-ресторанна справа;сфера обслуговування
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кузнецова Т. О., Гурікова І. М. Харчова хімія: лабораторний практикум: навч. посібник. Ч.1; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 150 с.
Abstract: Лабораторний практикум охоплює матеріал першого модуля "Загальнотеоретичні основи харчової хімії. Загальна характеристика основних компонентів хачових продуктів" і дає можливість студентам перевірити теоретичні знання на практиці і набути вмінь та навиків роботи на наукових приладах, опанувати основними методами дослідження, залучитися до наукових експериментів. Посібник написано згідно з програмою дисципліни "Харчова хімія" для студентів напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" за спеціальністю 6.140100 "Готельно-ресторанна справа" факультету менеджменту ХДУХТ.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146
ISBN: 978-966-405-153-5
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10_Food chemistry.pdf11.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.