Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4948
Title: Теорія бухгалтерського обліку
Authors: Білоусько, Володимир Семенович
Беленкова, Марія Іванівна
Білоусько, Т. Ю.
Авілкова, О. Г.
Keywords: види господарського обліку;функції бухгалтерського обліку;господарські активи;класифікація джерел господарських активів;калькуляція;систематична реєстрація;калькуляція виробничої собівартості;документооборот;меморіально-ордерна форма;бухгалтерський апарат;управлінський облік
Issue Date: 2010
Publisher: Київ: Алерта
Citation: Білоусько В. С., Беленкова М. І., Білоусько Т. Ю., Авілкова О. Г. Теорія бухгалтерського обліку: Навч. посібник. Видання 6-те, доповнене; К., Алерта. 2010. 402 с.
Abstract: Системно, згідно з програмою курсу “Теорія бухгалтерського обліку” висвітлено питання теорії бухгалтерського обліку, викладено її елементи як складові частини методу бухгалтерського обліку. Використано чинні в Україні нормативні документи з бухгалтерського обліку, а також вимоги Національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку. Певною мірою викладено основні принципи обліку в державах світової співдружності. Підготовлено відповідно до програми курсу “Теорія бухгалтерського обліку”, з кожного модуля наведено завдання для лабораторно-практичних занять і самостійної роботи, а також питання для самоконтролю. Призначено для студентів зі спеціальностей “Облік і аудит”, “Менеджмент організацій”, “Економіка підприємств” та слухачів Інституту післядипломної освіти.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4948
ISBN: 978-966-2183-75-7
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Teoriya_buxobliku_correct.pdf2.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.