Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2009
Дослідження зміни кислотності сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока з використанням борошна кукурудзи
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
2009
Споживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану”
Перцевой, Ф. В.
;
Кущ, С. П.
;
Рудавська, М. В.
2009
Дослідження ефективної в'язкості розчинів агату у присутності добавок Сканпро
Малафаєв, М. Т.
;
Теймурова, А. Т.
;
Погожих, М. І.
;
Перцевой, Ф. В.
2009
Дослідження вмісту сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці ядра соняшника
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Гурський, П. В.
2009
Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи
Перцевой, Ф. В.
;
Рубіна, В. В.
;
Обозна, М. В.
2009
Вибір раціональних співвідношень маслянки, соку, цукру та «Ламідану» для молочних коктейлів
Рудавська, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Кущ, С. П.
Discover
Author
2
Бідюк, Д. О.
2
Гурський, П. В.
2
Кущ, С. П.
2
Обозна, М. В.
2
Рудавська, М. В.
1
Малафаєв, М. Т.
1
Погожих, М. І.
1
Рубіна, В. В.
1
Теймурова, А. Т.
Subject
1
,,Ламідан"
1
агар
1
борошно кукурудзи
1
дозрівання
1
збагачення
1
молочні коктейлі
1
пiноемульсійні системи
1
пасти закусочні
1
реологічні характеристики
1
сирний продукт м'який
.
next >
Has File(s)
7
true