Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочнихГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2009Дослідження зміни кислотності сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока з використанням борошна кукурудзиПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.
2009Споживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану”Перцевой, Ф. В.; Кущ, С. П.; Рудавська, М. В.
2009Дослідження ефективної в'язкості розчинів агату у присутності добавок СканпроМалафаєв, М. Т.; Теймурова, А. Т.; Погожих, М. І.; Перцевой, Ф. В.
2009Дослідження вмісту сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці ядра соняшникаПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.
2009Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзиПерцевой, Ф. В.; Рубіна, В. В.; Обозна, М. В.
2009Вибір раціональних співвідношень маслянки, соку, цукру та «Ламідану» для молочних коктейлівРудавська, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Кущ, С. П.