Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49666
Title: Дослідження ефективної в'язкості розчинів агату у присутності добавок Сканпро
Other Titles: Изучение эффективной вязкости растворов агара в присутствии добавок Сканпро
Studying of effective viscosity of solutions of the agar in the presence of additives Сканпро
Authors: Малафаєв, М. Т.
Теймурова, А. Т.
Погожих, М. І.
Перцевой, Ф. В.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Малафаєв М. Т., Теймурова А. Т., Погожих М. І., Перцевой Ф. В. Дослідження ефективної в'язкості розчинів агату у присутності добавок Сканпро. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 197-203.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Abstract: Вивчено вплив добавок Сканиро на ефективну в'язкість агарових та агаро-цукрових розчинів. Доведено, що внесення добавок Сканпро підвищує в'язкість агарових та агаро-цукрових розчинів та їх стійкість до механічного впливу, а також сприяє прискоренню процесу драглеутворення.
Изучено влияние добавок Сканпро на эффективную вязкость агаровых та агаро-сахарных растворов. Доказано, что внесение добавок Сканпро повышает вязкость агаровых и агаро-сахарных растворов и стойкость к механическому воздействию, а также способствует ускорению процесса студнеобразования.
Influence of additives Сканпро оn effective viscosity that of agaro- sugar solutions is studied. It is proved, that entering of additives Сканпро raises viscosity both agaro-sugar solutions and firmness to mechanical influence, and also promotes process acceleration.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49666
ISBN: 5-7987-01 76-X
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_27.pdf391.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.