Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 151 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавокПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Архіпов, О. С.; Руда, Л. В.
2011Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД.Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Глубокий, Д. О.; Балабай, К. С.
2011Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І.
2011Стабілізація каротиноїдів у порошкоподібних добавках із використанням натуральних антиоксидантівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Савченко, О. О.
2011Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировиниПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2011Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А.; Максимова, Н. П.; Юрченко, І. С.
2011Розробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактиваціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Козюрін, Д. М.
2011Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну формуПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лук’янова, В. Г.
2011-05-19Нанотехнологія отримання замороженого пюре з обліпихиПавлюк, Р. Ю.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2011-05-19Розробка технології швидкозамороженого пюре із селери з використанням процесу кріодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Дорошок, Т. В.